Куди варто поїхати у 2021 році. Туристичний прогноз

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
05 січня 2021

Навіть якщо ви не вірите в ворожіння і пророкування майбутнього, ця інформація може вам знадобитися при плануванні подорожі. Куди має поїхати на відпочинок у 2021 році Овен, а куди Терези, або Телець? Про це в нашій статті.

Куди варто поїхати у 2021 році. Туристичний прогноз

 

 

1. Овен: Львів

Місто здавна відоме як осередок художньої творчості, літературного, музичного і театрального мистецтва.

Львів – це ідеальний напрямок для овнів та інших експертів в області культури. Якщо це саме ваш знак, ви обов’язково відвідайте Львівський оперний театр, а вечір проведіть з філіжанкою ароматної кави.

 

 

 

 

 

 

2.Тілець: Київ

Сподіваюся, ви з тих Тільців, які знайшли себе під час подорожей? Якщо так, то Вашим містом є Київ.

Безліч фестивалів, концертів, ярмарок та інших цікавих подій, які щорічно проходять в Києві, задовольняють найвибагливіші смаки тільця.

 

 

3.Близнюки: Карпати 

Відпочинок у мальовничих Карпатах Близнюки можуть вдало доповнити екстримом. Відправляйтеся в рафтинг-тур на річку Черемош.

P.S. Кращий час для сповнених адреналіну прогулянок по гірських порогах – це травень.

 

 

 

 

 

4. Рак: Кам'янць-Подільський

Досвідченими мандрівниками можна назвати Раків, тому здивувати їх може тільки Фестиваль повітряних куль в Кам’янці-Подільському.

Якщо ви хочете побачити Кам’янець з висоти пташиного польоту, насолодитися величчю Кам’янець-Подільської фортеці, відчути дух середньовіччя – вам на фестиваль «На зустріч Сонцю». У цьому році у вас буде чудова можливість не тільки побачити фестиваль повітроплавання, а й самому покататися на повітряній кулі

 

5.Лев: Одеса

Лева, як завжди, тягне до пригод, тому він повинен вибрати одне з найгарячіших напрямків у 2019 році – Одесу. Життя в Одесі б’є ключем, місто живе і дихає цілодобово. Є тут місце і ресторанам, готелям і клубам, які вважаються кращими в Україні.

 

 

 

 

 

 

6.Діва: Кам'янць-Подільський

Для відчайдушних та екстремальних Дів можна запропонувати банжди-джампінг і роул-джампінг – стрибки з високих об'єктів з використанням мотузок. Найекстремальніші стрибки – в Кам'янці-Подільському з мосту «Лань, що біжить» заввишки 54 м.

 

 

 

7. Терези: Клевань

Таким романтичним натурам, як Терези потрібно відвідати тунель кохання в с. Клевань Рівненської області. Цей ботанічний феномен виглядає романтично в будь-яку пору року. Зовні – це зелений тунель у лісовому масиві, утворений заростями дерев, кущів, які сплелися між собою, та утворили дивовижний щільний тунель точної арочної форми.Легенди свідчать, що колись тут жили українські Ромео і Джульєтта, чия безмежна любов закінчилася трагедією, а на місці загибелі закоханої дівчини виник Тунель кохання - як символ прекрасного почуття довжиною у вічність!

 

 

 

 

 

8. Скорпіони: Сорочинці

Скорпіонам, які хочуть зарядитися позитивною енергією, зануритися в минуле, відчути неосяжну жагу до перемоги та мирного життя, слід відвідати Сорочинський ярмарок. 

 

 

9.Стрілец: Тернопіль

До характеру стрільців ідеально підходить таке місто, як Тернопіль. Вони можуть там вільно розслабитися під час круїзів по Тернопільському ставку, помилуватися чарівною архітектурою або прогулятись Венеціанським двориком.

 

 

 

 

 

 

10. Козерог: Умань

Козероги втомилися від стомленої метушні мегаполісу, тому насолодитись природою найкраще вдасться в дендрологічному парку “Софіївка”. Природне багатство та архітектура вабить мандрівників з усіх куточків світу.

 

 

 

 

 

 

 

11.Водолій: Затока

Затока – ідеальний варіант для водоліїв, які найкраще себе почувають в оточенні води. Тут на вас чекають кілометрові піщані пляжі, чиста вода та досить розвинена інфраструктура за українськими мірками.

 

 

 

 

 

12.Риба: Межигір’я

Риби, які люблять шик і багатство повинні добавити в свої плани Межигір’я. На екскурсії ви дізнаєтесь про його минуле, оглянете територію резиденції 4-го президента України, зробите власні висновки про художній смак та менталітет людини, яка очолювала нашу країну протягом останніх років.

 

 

 

 

Отож, обираємо тури з Вінниці і сміливо вирушаємо у поїздку! Готелі для комфортного проживання бронюємо тут

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...
Комфортно й трендово: яке взуття взяти на весну–2024?
Комфортно й трендово: яке взуття вз... Новий сезон веде за собою й нові тренди. Це не означає, що ви маєте оновлювати весь гардероб. Але якщо подобається додав...
5 незабутніх спортивних подій, які варто не пропустити в березні 2024 року
5 незабутніх спортивних подій, які... Дізнайтеся про п'ять захопливих спортивних подій, які варто відвідати в березні 2024 року. Окрім цього, отримайте найсві...