Відпочинок на воді: де кататись на човнах і катамаранах у Вінниці

 Афіша Вінниці - MoeMisto.ua
Автор:
Афіша Вінниці - MoeMisto.ua
12 червня 2023

Відпочинок на катамаранах та човнах -  це один з найкращих варіантів проведення часу зі своїми друзями, родиною чи другою половинкою. Це розвага залишить у вас лише прекрасні спогади, які залишаться з вами назавжди. Так ви не тільки урізноманітнете своє дозвілля, а й отримаєте максимальну користь для свого здоров'я, адже відпочинок на свіжому річковому повітрі завжди сприятливо впливає на організм.

Отож, Де? Як? і головне За Скільки? можна покататись у Вінниці на човнах та катамаранах?

 

Відпочинок на воді: де кататись на човнах і катамаранах у Вінниці


Точок оренди плавзасобів у Вінниці не так вже й багато. Основні дві локації у місті це - Вишенське озеро та Набережна Рошен. Але є і йнші альтернативні варіанти. Але давайте про все по порядку!


Вишенське озеро


На Вишенському озері починаючи з середини травня уже можна покататись на катамаранах. Зараз парк катамаранів невеликий, їх всього 6. Покататися на них можуть як діти, так і дорослі. Ззовні катамарани схожі на автомобілі, тому дітям така розвага точно сподобається. 
Ціни:
 • 60 грн/пів години з людини
 • безкоштовно дітям до 7 років (в супроводі дорослого) 
Час роботи: 
• Оренда прогулянкових катамаранів працює з 05:00 до 23:00 щоденно, без вихідних.
Щоб орендувати катамаран окрім оплати потрібно залишити документи, які посвідчують особу - паспорт, водійське посвідчення, студеньський квиток, або ж грошовий завдаток.
Порада:
Взявши катамаран в оренду, щоб покататись, будьте обережні, катамарани без накриття і не захищають від сонячних променів, тому обов'язково беріть з собою капелюшки, косинки, кепки або ж парасольки.
Також дозволено кататись на катамарані з тваринами.
За потреби вам нададуть рятувальні жилети.

Важливо► Під час повітряної тривоги можна заморозити час прокату і піти в укриття. 
 


Набережна Roshen


На Набережній “Рошен” облаштовано теж прокат човнів та катамаранів. В наявності 7 катамаранів та один прогулянковий човен. У час пік та у вихідні дні, щоб дочекатись вільного катамарану, доведеться почекати від пів години до півтори.
Катамарани тут двох видів: двомісні та стильні помаранчеві “Pelican”, і майже чотиримісні білого кольору: останні більші, але менш сучасні та зручні в управлінні. На “Пелікані” більше двох людей ніяк не вміститься, а більші катамарани – окрім “передніх” водійського та пасажирського місць – мають ще й два “лежачих” позаду.  
За потреби клієнтам дадуть рятувальні жилети, в т.ч. і дитячі. 
Також є один прогулянковий човен, на якому можна вирушити до Сабарова і назад. Максимальна місткість прогулянкового човна -  10 людей.
Ціни:
 45 грн/пів години з людини на катамарані
• 100 грн/з людини - поїздка до Сабарова на човні. 


Час роботи:
• Орендувати катамаран чи човен можна щодня з 10:00 ранку до 22:00, на вихідних в тому числі



Здійснити водну прогулянку на набережній Рошен Південним Бугом до Сабарова можна і на теплоходах, що стоять біля Центрального мосту на пристані  «Вінниця». Прогулянка така буде коштувати від 80 до 150 грн.
Детальніше про відпочинок на теплоходах "Пирогов"та "Ляля Ратушна" дивись тут


Прогулянка по Південному Бугу на моторній яхті


Біля закладу "Колиба над Бугом" (вул. Князів Коріатовичів 109) пришвартована прогулянкова моторна яхта білого кольору. Розрахований катер для прогулянок до 10-12 людей. 
На катері є все нелбхідне, щоб облаштувати "святковий стіл". Офіціант за вашим бажанням може накрити вам стіл, подати келихи до напоїв і т. д. Це хороша розвага, коли ви з друзями щось святкуєте, для романтичних побачень або класне місце для ваших фото. 
Ціни:
 - 2000 грн/8 осіб
Вартість може змінюватись у звязку з ціною на ДП)
Контакти: (067) 430 84 37, (067)430 84 39
Порада:
Обов'язково попросіть водія дозволити вам сісти за кермо цього катера. Це просто неймовірні враження!)



 


Прогулянки на судні  “Princess Victoria”
 

Princess Victoria” - це відносно новий прогулянковий катер у Вінниці. Судно за своєю формою нагадує автобус. Має два поверхи. На першому поверсі знаходиться кухня, душова кабіна та палуба з диваном, вкритим піратським прапором «Веселий Роджер». На другому — капітанський мостик та столики на відкритій палубі, з яких можна милуватись пейзажами під час поїздки. Підлога встелена вогнетривким ковроліном.  На катері є палуба з м'якими сидіннями та підсвітка. На борту може перебувати 20 людей.




Водна прогулянка на Вінницькій гондолі

Ви бачили уже на Південному бугу як романтично курсує по річці справжня Венеціанська гондола?!  Так от, покататись на ній може кожен охочий. Вінницькою гондолою керує місцевий підприємець Віталій Гуменюк і вона щодня причалює до атмосферного закладу Вінниці на воді - Вінницької реберні!



Власник закладу "Вінницька реберня" вже давно мріяв біля закладу організувати щось подібне! От і вирішив розпочати з прогулянок на гондолах.
Гондола, що курсує по річці зараз має свої ім'я  - Джульєта. 


Така водна прогулянка особливо підійде для закоханих пар. Ви лиш уявіть, справжнісінька гондола, в середині ліхтар для нічних запливів, подушки для зручного сидіння, гондольєр з капелюхом і ви ....)

Зараз гондолу часто арендують не тільки для романтичних прогулянок Бугом, але і для фотосесій та промороликів. Фото з проекту “На висоті”


Гондола відбуває від причалу «Вінницької реберні» та курсує кожного дня за трьома напрямками.
   1.  Перший маршрут проходить під трьома мостами. Є така традиція у Венеції, пропливаючи під мостом закохані повинні поцілуватися, — казав Віталій Гуменюк.
   2.  Другий  - до фонтана «Рошен», який по-іншому виглядає, коли дивишся на нього з річки.
   3. Третій маршрут — куди покажуть.


Вартість прогулянки: 800 гривень.Усього можуть поміститися до шести людей.
Графік роботи: щодня з 15.00 до 21.00,
Замовлення попереднє за тел: 063 036 04 45. 



Дітям обов'язково для прогулянки на гондолі отрмають рятувальні жилети й дорослим за бажанням.
Є рятувальне коле. Ще не було випадків, щоб хтось випав за борт. Цей човен непросто перевернути.

Прогулянки на воді у Вінниці  - це завжди весело, цікаво і захоплююче! Бо саме з катера, яхти чи катамарана відкриваються неймовірні краєвиди, те, чого не побачиш просто так! А також це корисно для здоров'я, головне - завжди бути обережним!
Отож, бажаємо приємного відпочинку на воді у Вінниці!☺

► Читайте також все про Відпочинок на теплоходах по Південному Бугу "Ляля Ратушна" та "Пирогов" 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Ретро-музей АвтоМотоВелоФотоТелеРадіо у Вінниці!
Ретро-музей АвтоМотоВелоФотоТелеРад... Думаєте, що музеї - це нудно, старомодно і невесело!? Помиляєтесь!) Вінницькі музеї якраз навпаки - ламають стереотипи...
Найкращі цитати Ліни Костенко: про життя, кохання, людей, пандемію і ....війну та полтику!
Найкращі цитати Ліни Костенко: про... 19 березня 2024 року святкує свій 94-річний ювілей геніальна людина, українська поетеса, одна з найвідоміших жінок сучас...
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...