BRUTTO у Вінниці! Тур «Рокі»

СЕРГІЙ МІХАЛОК і група BRUTTO збирають фанів усього світу у Вінниці!
17 листопада о 19.00 у нічному клубі Feride Plaza BRUTTO влаштують потужне двогодинне шоу, продемонструють відмінну форму і нове звучання своїх бронебійних хітів! 

Після активного фестивального сезону, у ході якого BRUTTO виступили на одному з найгучніших фестивалів Європи SZIGET, група відправилася у великий тур на підтримку нового альбому «Рокі» по 23 містах України!

17 листопада на концерті у Вінниці разом будемо співати всі найкращі треки BRUTTO з нового альбому «Рокі», легендарних «Родны край» і «Underdog», а також золоті хіти «Ляпісів» за останні 10 років!

Квитки у гарячу фан-зону – всього 300 гривень!
* Купуйте квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua.
* Запитуйте у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».
* Замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00- 63 і (098)101-00- 63


Групі BRUTTO три роки. За цей час панк-рок- революціонери спричинили справжній фурор у світі. Відвертість і безкомпромісність BRUTTO, готовність йти проти чужих пустих правил одразу скорила тисячі шанувальників.

У Росії «за надмірну любов до свободи» група заборонена, а у всіх інших країнах навпаки - має мільйони прихильників.
Себе BRUTTO називають «букварем для дорослих», «Бригадой Революционного Угара и Творческого Отпора имени Орнеллы Мути» і «збірною андеграунду».
Це гарячі серцем хлопці, які як єдиний монолітний організм рвуться в наші серця, призиваючи прагнути до нових вершин. Їхня основна тематика доступна і ясна: дух, свобода, мужність і віра в себе.

- BRUTTO – це група мого життя! - зізнається СЕРГІЙ МІХАЛОК. - Зараз я граю панк, поруч зі мною спортсмени і професійні музиканти! У нас наймолодша і найбільш зухвала команда! У нас свій неповторний «стайл»! У нас пацани-герої андеграунду! Пазл нарешті складається у чітку, строкату, масштабну картину, від якої неможливо відвести погляд…

Виступи BRUTTO - це більше, ніж звичайні концерти. Це дві шалені години суцільного адреналіну, коли всі глядачі стають одним цілим, коли драйву і панку немає межі, коли хочеться слідом за Міхалком стрибати вище голови, наспівувати «Fuck the rest» і викрикувати: «Наша возьме!» і «Кто мы? – BRUTTO! – Что мы хотим? – Чтоб было круто!»

На вінницькому концерті разом будемо співати улюблені пісні: «Воины света», «Гарри», «Мяч», «Железный», «Underdog», «Гири», «Веселей», «Гарэза», «Танцуй!», «Грай», «Рабкор», «Kapital», «Будзь Смелым!», англомовну «I Get Wet», «Священный огонь», «Просперо», «Приказ Эрнесто», «Moscow Calling», «Черная сотня» та багато інших.

Не пропустіть 17 листопада концерт BRUTTO у Feride Plaza!
Буде неймовірно спекотно!
Буде панк-рок, нестримна енергетика духу свободи і шалений відрив!

У нічному клубі «Feride Plaza» місця вистачить всім!!!
Партнер туру – Rozetka.ua
Пригощає ресторан Marmaris
Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

 
Коментарі до події (40)
  • Присяжнюк Вадим 18 Жовтня

    Рабкор
  • Vadym Drahomeretskyi 18 Жовтня

    Человек
  • Ірина Епік 18 Жовтня

    Adidas
  • Анюта Цюцюра 18 Жовтня

    Гарри
Отримуйте
регулярні оновлення