Благодійний ремісничий ярмарок у Дунстані

Благодійний ремісничий ярмарок у Дунстані

Всі анонси від: Центр ремесел Дунстан

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ НА БЛАГОДІЙНИЙ РЕМІСНИЧИЙ ЯРМАРОК У ДУНСТАНІ!

27 та 28 вересня з 17.30 по 19.00 з нагоди завершення циклу локальних еко-арт терапевтичних програм в рамках проєкту "Творчість лікує!" у Центрі ремесел "Дунстан" відбудеться Благодійний ярмарок творчих виробів, створених дітьми з особливими освітніми потребам - вихованців Центру реабілітації "Гармонія" та відокремленого структурного підрозділу громадської організації «Справа Кольпінга в Україні «Родина Кольпінга Вінниця»!

Гості отримають можливість прийняти участь у Благодійному ремісничому ярмарку, на якому придбати вироби дітей особливими освітніми потребами, ознайомитись з унікальною стилізацією середньовічної Британії часів короля Артура та відвідати цілісінький Парк середньовічних розваг.

Придбавши вироби на Ярмарку кожен зможне підтримати родини, в яких виховується діти з особливими освітніми потребами.

У Центрі ремесел "Дунстан" будуть працювати локації:

– Благодійний ремісничий Ярмарок. На Ярмарку можна буди ознайомитися та придбати вироби дітей з особливими освітніми потребами, які протягом останнього місяця створювали свої шедеври у нашому Центрі;

– Музей стародавнього містечка Гластонбері (древній Авалон). Музей розташовано просто неба та містить такі інсталяції: Ескалібур – меч короля Артура; Човен Святого Дунстана; Гластонберійський терен; Стан лицарів Круглого Столу; Колодязь Чаші, Помпейська піч);

– Парк середньовічних розваг (перегони на залізних конях, середньовічний водогін, бої мішками на колоді, бій наосліп, ходулі, атракціон “Лицарський приціл”, атракціон “Середньовічний лабіринт”, командні лижі, перетягування канатів).

– Майстерня ремесел Дунстана та лучний тир (майстер-класи з виготовлення браслетів-чоток з дерев’яних намистин та шнура, виготовлення дерев’яного меча, карбування монети Святого Дунстана, виготовлення піци у помпейській печі за старовинною рецептурою та стрільба із луків).

Вхід для участників Ярмарку на територію центру БЕЗКОШТОВНИЙ. Вартість майстер-класів залежить від складності.

Довідки за телефоном: +380 67 599-79-73, +380 66 453-09-63.

Благодійний ярмарок на “Дунстані” не має вікових обмежень, тому є чудовою пропозицією для сімейного дозвілля.

Відео про проєкт "Творчість лікує!" - https://youtu.be/PKLRiqDppHM

Адреса Центру ремесел "Дунстан": село Стадниця, Вінницький район, вул. Молодіжна, 45 (На Гугл-карті - https://g.page/Dunstanfest) .

Дістататися до нас можливо автівкою ( 6 км від Вінниці за 10 хвилин від району Тяжилів ) або
рейсовим автобусом від Залізничного вокзазалу ( графік маршруту на сайті -
https://dunstan.org.ua/crafts-center/ )

Проєкт "Творчість лікує!" реалізується за підтримки Українського культурного фонду!
Сторінка заходу на Фейсбук

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення