Акварельні листівки Хмельницького

Афіша Хмельницького MoeMisto.ua
Автор:
Афіша Хмельницького MoeMisto.ua
11 грудня 2023

Хочете побачити наше чарівне місто Хмельницький зовсім під іншим кутом?! А намальованим власноруч хочете?!☺
Якщо так, то варто звернути увагу на унікальні акварельні листівки Хмельницького, які власноруч створює наша землячка, хмельничанка Юлія Трімасова!
 

Акварельні листівки Хмельницького


Трімасова Юлія – автор чарівних унікальних листівок з історичною архітектурою міста Хмельницького.

За освітою я архітектор, - каже Юлія, -  ще під час навчання у Києві я прикро освідомила, що наше місто у людей асоціюється лише із речовим ринком. Саме тоді в мене виникло бажання показати людям унікальність та красу Хмельницького.
Під час роботи над дизайн-кодом вулиці Проскурівської (я є одним із авторів дизайн-кодів центральних вулиць міста), я несподівано почала помічати декоративні елементи історичних будівель, на які ніколи раніше не звертала уваги. Так у мене з’явилось нове захоплення – це малювання листівок з цікавою архітектурою. 


Наразі її проєкту вже близько 2 років. У кожну листівку авторка вкладає частку душі. У її доробку 21 листівка повністю ручної роботи (за виключенням друку), яка складає дві серії: «Хмельницький, якого ми не помічаємо» і «Проскурів. Втрачене». На звороті кожної листівки є короткий опис зображеної будівлі.

Всі роботи мисткині поєднані єдиною темою - любов’ю до Хмельницького.


Вартість однієї листівки - всього 15 грн
❗️Для того, щоб зробити замовлення листівки, Вам необхідно обрати листівку ( за її номером або ж адресою) та надіслати замовлення в дірект.

Також листівки можна придбати в

❗️Кошти від продажу листівок передаються @volonterypodillya
Всі актуальні листівки можна знайти в Instagram

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Без яєць, з медом чи шоколадом: прості рецепти пасок
Без яєць, з медом чи шоколадом: про... Паска – одна з головних страв на великодньому столі. Ми зібрали для вас нові та перевірені рецепти. Тут є рецепт корисно...
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Весняна мода 2024: практичність і романтика
Весняна мода 2024: практичність і р... Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінн...