Порошенко vs Зеленський - Дебати_челендж 2019

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
03 квітня 2019

У соціальній мережі Facebook запустили акцію під назвою #дебати_челендж!

Порошенко vs Зеленський - Дебати_челендж 2019

 

Умови:

1) Задаємо запитання кандидатам у президенти;
2) Ставимо тег #хочубачитидебати;
3) Публікуємо.

"Запустимо дебати всім фейсбуком? Запрошуйте друзів та підтримуйте репостом!" - закликають організатори.

Більш детальну інформацію про подію можна отримати тут!

 

Акція у Facebook, вочевидь, спрацювала. Кандидат у Президенти України Володимир Зеленський викликав чинного очільника держави Петра Порошенка на дебати! Однак він виставив йому кілька умов!

"Чекаю на Вас тут, на НСК "Олімпійський", дебати відбудуться перед народом України. Усі канали мають право транслювати дебати наживо, усі журналісти мають право бути присутні", - додав Володимир Зеленський. 

Зі словами "Стадіон, так стадіон" Петро Порошенко прийняв виклик Володимира Зеленського! 

"Правила дебатів прописані в законі "Про вибори Президента". "Вони можуть відбутися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила. Але стадіон так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу!" - додав Петро Порошенко.

 

Тим часом чинний Президент України назвав дату, час і місце, де чекатиме на дебати Володимира Зеленського. Це - 14 квітня, стадіон НСК "Олімпійський".

"Думаю, 19 чи 20 година - буде оптимальним часом. Запрошую глядачів, усі канали, щоб дебати було проведено у місці та в часі, як хотів пан Зеленський, і не дати йому зійти з цієї його пропозиції", - додав Порошенко.

Володимир Зеленський ж заявив, що прийде на дебати 19 квітня. 

А поки що цікаво дізнатися, які саме запитання Ви б поставили обом кандидатам у Президенти України?

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Весняна мода 2024: практичність і романтика
Весняна мода 2024: практичність і р... Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінн...
Догляд та обслуговування ножа для виживання
Догляд та обслуговування ножа для в... Надійний ніж для виживання - це не просто інструмент, а ваш партнер у пригодах, який потребує уваги та догляду, щоб зали...