Серіали 2021 року, які ви не можете пропустити

 Олександра
Автор:
Олександра
31 березня 2021

У 2021 році на екрани вийшло чимало серіалів, що захоплюють. Різноманіття жанрів і сюжетних ліній допоможуть обрати найцікавіший саме для вас. Отож, гортайте нашу підбірку, запасайтеся попкорном і вмощуйтеся зручніше. Бо буде дууууже цікаво:)

Серіали 2021 року, які ви не можете пропустити

“В її очах”

Серіал В її очах (2021) 1 сезон дивитися онлайн українською мовою у високій  якості HD

Країна: Велика Британія

Жанр: Детектив, драма, трилер

Луїза самотужки виховує дитину. Їй не вистачає особистих відносин. Вона хотіла б завести їх, тому не проти познайомитися з ким-небудь в барі. Головна героїня стикається з Девідом, цікавим чоловіком, який, до всього іншого, є її босом. Той вже давно одружений, однак Луїза відчуває, що хоче бути з цим персонажем. Через деякий час головний герой виявляє, що його коханка і дружина стали кращими подругами. Щоправда, саме ці відносини принесуть ще більше руйнувань. Луїза дізнається багато таємниць сімейного життя головних героїв і розуміє, що за декораціями щасливої ​​пари ховається щось жахливе.

“Видали мене”

Серіал «Видали мене» 2021 українською всі наявні сезони

Країна: Норвегія

Жанр: драма

Сюжет серіалу розповідає про дівчат Маріон і Маріт. Головні героїні тільки-тільки закінчили середню школу. Для багатьох молодих людей ця подія є чимось на зразок найважливішого кроку в житті, який повинен відбутися за будь-яку ціну і який необхідно зустріти особливим способом. Саме тому святкування "випускного" обертається заворушеннями, дивними вчинками молодих людей і іншими незвичайними ситуаціями. У підсумку на такій урочисті дівчата потрапляють в неприємну ситуацію, яка спочатку повинна була обернутися жартом, але в підсумку стала чимось абсолютно неадекватним.

Серіал пропонує глядачам зануритися в атмосферу сучасного підліткового життя і дізнатися про те, наскільки небезпечним сьогодні виглядає і є булінг в школі. Також серіал зачіпає складні теми існування в інтернеті, навколо якого будується ціла культура.

“Ісабель”

Дивитися драми онлайн українською в хорошій HD якості

Країна: США

Жанр: драма

Захоплююча розповідь про непересічне життя Ісабель Альєнде, відомої чилійської письменниці, невтомної правозахисниці і племінниці самого президента Сальвадора Альєнде. З юних років дівчина була здатна порушити будь-які загальноприйняті норми свого часу, щоб шукати щастя і прокладати власний шлях та знайти своє покликання. Потім, на піку своєї кар'єри, вона отримує жахливу новину про те, що її дочка вмирає. Біль могла зігнути її, але ніколи не зламала. Життя сильної жінки, яка своїм прикладом надихала інших варте екранізації та вашого перегляду.

“Вокер”

Вокер (серіал, 2021 – ...) - відгуки та оцінки, нові серії

Країна: США

Жанр: кримінальна драма

Повернення в рідні краї для Корделла Вокера проходить бентежно. Головний персонаж не так давно завершив відповідальну місію: протягом двох років рейнджер працював під прикриттям. Тепер вдівець і батько двох дітей повертається на батьківщину в місто Остін. Тут все змінилося з моменту, коли чоловік був на його вулицях в останній раз. Кримінальний світ захопив ці землі, тим самим перетворивши життя простих мешканців невеликих районів у справжній кошмар. Чоловік тепер буде вершити правосуддя в Остіні. Він бере до себе в команду стару знайому і кидає виклик злочинному світу. Серіал "Вокер" - це перезапуск серіалу "Вокер, Техаський рейнджер" з Чаком Норрісом у головній ролі, який свого часу протримався в ефірі довгі дев'ять сезонів.

“Привиди минулого або Кривава земля”

Серіал Кривава земля (2021) 1 сезон дивитися онлайн українською мовою у  високій якості HD

Країна: Велика Британія

Жанр: кримінальний трилер

Відбулася прем'єра серіалу Привиди минулого (Великобританія) і зірка Джеймс Несбітт пообіцяв, що майбутня драма повністю виправдає очікування глядачів. «Це класичний трилер Джеда Меркуріо, - пояснив Несбітт, - де ви не зовсім впевнені в тому, що відбувається, і в ньому переплетено безліч різних історій».

Очікування нового серіалу зросли на початку лютого після виходу нового трейлера - в серіалі Несбітт грає роль детектива, що полює за серійним вбивцею, відомим як Голіаф. Перший тизер знайомить нас з персонажем в момент, коли він дізнається, що вбивця несе відповідальність за смерть своєї дружини.

Сюжет серіалу зосереджений навколо Тома Бренніка, детектива поліції Північної Ірландії, який виявляє можливу передсмертну записку в машині, залишеної в Стренгфорд-Лох, великому морському озері або затоці в графстві Даун. Незабаром він розуміє, що записка може бути пов'язана з більш раннім випадком, до якого він сам підключений.

“Загублене піратське королівство”

Загублене королівство піратів: дивіться трейлер документального серіалу -  Радіо Максимум

Країна: США, Велика Британія

Жанр: історичний, документальний серіал

Всі ми з вами чули, а багато хто навіть дивилися знамениту серію фільмів "Пірати Карибського моря". Цей проєкт був дійсно вражаючим і зробив особистість Джонні Деппа ще більш впізнаваною і улюбленою багатьма глядачами. Однак що насправді собою представляли в далекі часи ті, хто борознив простори морів поблизу Америки? Цей проєкт пропонує нам зануритися в захоплюючу, але при цьому реальну історію. Справжні пірати були схожі на тих, кого показували нам в кіно, проте їх вплив і роль в ті роки була куди більш значущою. Вони змогли заснувати республіку, яка була побудована на засадах рівноправності та честі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Весняна мода 2024: практичність і романтика
Весняна мода 2024: практичність і р... Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінн...
Догляд та обслуговування ножа для виживання
Догляд та обслуговування ножа для в... Надійний ніж для виживання - це не просто інструмент, а ваш партнер у пригодах, який потребує уваги та догляду, щоб зали...