ТОП-10 безкоштовних онлайн-курсів для саморозвитку

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
20 березня 2020

Карантин - не привід для депресії. Вільний час вдома біля комп'ютера можна провести з користю. Для цього існують онлайн-курси із саморозвитку. Реєструйтеся та витрачайте час з розумом. 

ТОП-10 безкоштовних онлайн-курсів для саморозвитку

 

Цікавий онлайн-курс для прихильників здорового харчування.

Протягом 4 тижнів вам розкажуть: Чому ми відчуваємо голод і для чого їмо?  Що таке «Тарілка здорового харчування»?  Які продукти мають щодня бути у нашому раціоні?  Що і коли варто пити?  Які продукти і речовини можуть нам нашкодити?  Як правильно побудувати свій раціон? І багато-багато іншого.

  • Реєструйтеся на курс ТУТ.

Онлайн-курс "Як знайти роботу своєї мрії".

Протягом курсу вам розкажуть, як скласти "резюме на мільйон", не провалити співбесіду та “підкорити” роботодавця. Курс триває 6 тижнів.  Реєструйтеся на курс ТУТ. Як врятувати життя перехожому Уявіть. Ви гуляєте містом і випадковому перехожому стає погано, навколо нікого. Як в такому випадку не спасувати, а врятувати людині життя розкажуть в онлайн-курсі “Домедична допомога”.  Досвідчений лектор продемонструє дії, які допоможуть дитині чи дорослій людині до приїзду карети швидкої. Курс складається з 10 хвилинних навчальних відео. 

  • Реєструйтеся на курс ТУТ.

Онлайн-курс "100 років світової моди за 100 хвилин" саме для вас.

Кращі світові експерти моди підготували для вас 10 відеолекції.  В них розкажуть, що таке “до” і “після” гламуру, зазначать на яких українських дизайнерів слід звернути увагу та порадять ідеальний лук на кожен день.

  • Реєструйтеся на курс ТУТ.

Пікантний онлайн-курс сексуальної освіти.

Батькам він допоможе почати розмови із дітьми про “це”. В курсі підіймають найактуальніші теми сексуальної освіти, що продиктовані сьогоденням та майбутнім. В курсі розкажуть: Як, з ким і коли говорити про секс. Яким буває секс. Коли занадто рано, а коли вже пізно.... Лектори курсу - відомі люди України: телеведучі та зірки ТБ.

  • Реєструйтеся на курс ТУТ.

Після кожного курсу безкоштовно видають сертифікат. Пройти будь-який курс можна швидше вказаного терміну. За день слухач може виконувати довільну кількість завдань чи занять.  

Онлайн-курс “Права людини в дії”.

Він розрахований на 13 занять. Під час навчання на курсі "Права людини в дії" ви дізнаєтеся: як права людини впливають на наше щоденне життя? що таке міжнародні стандарти прав людини та хто їх придумав? чим є та чим не є права людини, і чому їх так небагато? хто має забезпечувати та захищати права людини? і багато-багато іншого.

  • Реєструйтеся на курс ТУТ.

А цей курс - для активних хмельничан.

Він допоможе дізнатися, як контролювати місцеву владу та впливати на неї. Допоможе зрозуміти процеси, які відбуваються у місті та сприймати ситуацію розсудливо та з розумом.  Курс розрахований на 11 занять.

  • Реєструйтеся на курс ТУТ.

Онлайн-курс для активістів.

Якщо ви прагнете змін у Хмельницькому, але не знаєте, що для них потрібно зробити, то вам точно сюди.  Під час курсу на прикладі 15 ініціатив з Києва, Львова та Харкова, ви дізнаєтеся, як змінити наше місто на краще. Курс складається з відеолекцій. До прикладу, одна з них про велосипедну культуру.

  • Реєструйтеся на курс ТУТ.

Спростовуємо фейки.

На сьогодні хмельничани, українці та й увесь світ зіштовхнулися із нелегким випробуванням під назвою коронавірус. В соціальних мережах поширюють безліч фейків про COVID-19. Навчитися їх вирізняти в інформативному масиві допоможе онлайн-курс “Медіаграмотність: практичні навички”. Інфекція мине, а от навички залишаться. Вони не раз стануть у пригоді. Курс розрахований на 4 тижні.

  • Реєструйтеся на курс ТУТ.

Онлайн-курс, яких допоможе орієнтуватися в медіапросторі має назву "Фактчек: довіряй-перевіряй".

Під час 4 тижневого курсу ви дізнаєтеся про: головні ознаки фейків як на швидку руку перевірити сумнівну інформацію які існують джерела даних та як ними користуватися як за 5 хвилин перевірити відео або фото як створюються новини як контролювати слова політиків та інше.

  • Реєструйтеся на курс ТУТ.

Більше подій на сайті: Моє Місто Хмельницький!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Без яєць, з медом чи шоколадом: прості рецепти пасок
Без яєць, з медом чи шоколадом: про... Паска – одна з головних страв на великодньому столі. Ми зібрали для вас нові та перевірені рецепти. Тут є рецепт корисно...
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Весняна мода 2024: практичність і романтика
Весняна мода 2024: практичність і р... Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінн...