Традиції та виникнення Valentine's Day та тест до Дня Святого Валентина

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
08 лютого 2024

14 лютого в Україні та у всьому світу відзначають свято - День Святого Валентина або День всіх закоханих (Valentine's Day).

Традиції та виникнення Valentine's Day та тест до Дня Святого Валентина

 

День Святого Валентина – дуже незвичайне і романтичне свято. У цей день пари зізнаються один одному у коханні, мріють про щасливе спільне майбутнє. Молоді люди роблять пропозиції руки і серця своїм обранцям. Щорічно на 14 лютого припадає велика кількість урочистих реєстрацій шлюбу та вінчань, вважається хорошим знаком об'єднатися сердецями у День Святого Валентина. 

Традиції святкування та символіка Дня Святого Валентина:

Кожен рік молоді люди у парі дарують своїм половинкам різноманітні подарунки: валентинки, солодощі, м'які іграшки та різноманітні сувеніри. Всі символи свята мають бути виконані у яскравих червоних та рожевих кольорах.

 

Історія виникнення Дня Святого Валентина:

День Святого Валентина існує з часів стародавніх язичницьких культур. Як відомо, ім'я цього свята дав християнський священик Валентин, який таємно вінчав закоханих легіонерів, за що був страчений 14 лютого 249 році за часів Римської Імперії у якій правив імператор Клавдій II.

Воюючи римська армія відчувала гостру нестачу солдатів для військових походів. Воєначальник був переконаний, що головний ворог його "наполеонівських" планів - шлюби, бо одружений легіонер про славу імперії думає набагато менше, ніж про те як прогодувати свою сім'ю. Щоб зберегти в своїх солдатах військовий дух, імператор видав указ про заборону легіонерам одружуватися...

Зараз мощі Святого Валентина знаходяться у Польщі на території Познанської метрополії. Там же і знаходиться чудотворний образ святого, до якого тисячі паломників щороку звертаються за допомогою та благословенням. Святий Валентин нікому не відмовляє, продовжуючи творити чудеса через сотні років, після свого відходу в інший світ.

До святкування дня Святого Валентина сайт Moemisto.ua підготував для Вас тест "Чи знаєте ви романтичні місця в Україні".

Поїхали!) Результатом ділимось в соціальних мережах!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
12 найцікавіших місць  Хмельниччини
12 найцікавіших місць Хмельниччини Хмельниччина багато на унікальні місця, географічні цікавинки, старовинні унікальні маєтки, замки, церкви, споруди. А ти...
Цікаві місця Хмельницького! Що варто побачити та куди піти у Хмельницькому
Цікаві місця Хмельницького! Що варт... Хмельницький - чарівне та затишне місто! Можливо для когось це місто - аля-ринок, але це зовсім не так! Так, тут немає л...
Причини та симптоми сухого кашлю у дітей
Причини та симптоми сухого кашлю у... В дитини сухий кашель є поширеною проблемою у дітей, яка може виникати з різних причин. Він може бути симптомом серйозни...