Спекотний червень: ТОП-6 подій першого місяця літа

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
02 червня 2017

Хочете, щоб літо запам'яталося на довго? Сайт Moemisto.ua пропонує внести у Ваші плани кілька цікавих подій. Отож, подивимося, що нам підготував червень!

Спекотний червень: ТОП-6 подій першого місяця літа

1. Фестиваль "Дзеркало моди"

Ця подія викличе справжнє захоплення у прекрасної половини людства :) Ви тільки собі уявіть, що Ви за три дні дізнаєтеся всі beauty-тренди та новинки сезону. Не вірите? Тоді приходьте на фестиваль "Дзеркало моди", аби переконатися у цьому!

2. Концерт гурту "Океан Ельзи"  

Ви також з нетерпінням чекаєте на цей концерт? "Океанівці", як завжди, обіцяють подарувати своїм шанувальникам теплі емоції, заряд позитиву та гарний настрій. Зі сцени звучатимуть, як старі, так і нові композиції. 

3. Сімейно-спортивний фестиваль Ocean Fest 

Спортивне свято, лялькова вистава, музична програма - фестиваль буде цікавий, як малим, так і дорослим. Організатори обіцяють, що Ви проведе гарно час. Приходьте, вхід - вільний!

4. Вечірка White party

Готуйте білий одяг - та гайда на вечірку! Відвідувачів порадує чудовим сетом київська гостя - Tamara Serious. Ох, Ви вже натанцюєтеся, бо вечірка триватиме аж до 5 ранку :)

5. Ювілейний концерт симфонічної музики K&K Philharmoniker 

Концерт влаштовують з нагоди 15-річчя K&K Philharmoniker. Музиканти готують цікаву та насичену програму. Вартість квитків становить від 70 до 300 гривень.

6. Майстер-клас з абстрактної каліграфії 

Є можливість опанувати щось цікаве! Організатори кажуть, що Вас навчатимуть абстрактної каліграфії за допомогою широкого пера.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!