Зустрічаймо липень: ТОП-4 найкращих подій місяця

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
03 липня 2017

Незамітно підкрався вже другий місяць літа :) Липень обіцяє бути не менш насиченим, аніж червень! Запасайтеся гарним настроєм та проводьте час яскраво!

Зустрічаймо липень: ТОП-4 найкращих подій місяця

1. Нічна екскурсія "Обрядові забави на Петра" 

Шевченківський гай запрошує потрапити у чарівність звичаїв та обрядів. Співи жартівливих пісень, візит до цекрви Святого Михайла та майстер-класи - Ви залишитеся у захваті від програми. Нічна екскурсія триватиме дві години.

2. Фестиваль "Ковчег дружби" 

Цей фестиваль є незвичний, бо до нього долучаться люди з особливими потребами. Вони на спеціальному ярмарку презентують присутнім свої творчі роботи. А ще на фестивалі діятиме безпрограшна лотерея та чимало цікавих майстер-класів. Долучайтеся!

3. Мюзикл "Труффальдіно з Бергамо" 

Ви побачите мюзикл на дві дії за мотивами п’єси "Слуга двом панам". Головний герой вистави - Труффальдіно. Він долає будь-які труднощі з позитивом. Маємо у нього чому повчитися :)

4. Вечірка Rooftop vibes 

Друзі, Ви колись танцювали на даху? Якщо ні, то маєте таку можливість! Вечірка Rooftop подарує Вам багато незабутніх емоцій. Тепла дружня атмосфера - гарантована!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!