ТОП-10 неймовірних місць в Україні для вражаючих фото

Гончук Діана
Автор:
Гончук Діана
03 грудня 2020

Нинішні подорожі просто неможливо уявити без декількох десяток або й сотень фотографій. Вирушаючи у мандрівку, ми перш за все привозимо додому спогади, які закріплені на світлинах. Для того щоб зробити фантастичні кадри, крім гарного зовнішнього вигляду, потрібно підібрати красивий фон. Зовсім не обов`язково їхати на край світу щоб намилуватись витворами природи і зробити фото від яких захоплює дух.

ТОП-10 неймовірних місць в Україні для вражаючих фото

У кожному місті України захована своя ізюминка. MoeMisto.ua підготувало добірку ТОП-10 місць в Україні для вражаючих фото. Кожен може обрати для себе саме те місце, яке йому найбільше до душі

Палац Потоцьких (Львів, вул. Коперника,15)

Естетичне задоволення і багато захоплюючих фото у стилі французького класицизму. Ідеальне місце для поціновувачів мистецтва. Палац вражає своїми оформленням. 

 

Тернопільська циганка(Тернопіль, Білецька вулиця)

Оновлена набережна Тернопільського ставу здивувала не тільки тернополян, а ще й гостей міста. 

 

Лабораторний провулок, 4 (Київ)

Один з найяскравіших муралів столиці. 

Особливість роботи столичного художника Артема Прута у тому, що допомагав йому у створенні муралу юний помічник - хлопчик із діагнозом ДЦП Артем. Подивитися на роботу над п'ятиповерховим полотном та навіть взяти пензля до рук приїздив і мер Києва Віталій Кличко.

 

Бакота (Хмельницький)

Затоплений рай Хмельниччини. Щороку це місце приваблює все більше туристів. 

 

Будинок з химерами(вул. Банкова, 10, Київ)

Цікавий інтер`єр як з зовнішньої, так і з внутрішньої сторони. Свою назву споруда отримала завдяки скульптурним прикрасам, тематика яких - тваринний наземний та підводний світи, атрибути полювання, казкові істоти.

 

вул.Антоновича 138(Київ)

Чорно-білий мурал, із зображенням дівчини, в руках якої клітка з двома птахами. Робота стала не першою у доробку молодого художника Саші Корбана, який вже прикрасив своїми стріт-картинами кілька будинків у Києві.

 

 

Резиденція Митрополита(Чернівці)

Тепер Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Архітектурний шедевр Західної України, який декілька років поспіль потрапляв до "Семи чудес України".

 

Тунель кохання(Рівне)

Диво природи - зелений тунель утворений заростями дерев, кущів, які сплелися між собою та утворили дивовижний щільний коридор точної арочної форми.

 

 

Сакура(Ужгород)

Щорічно звітіння сакури припадає на кінець квітня, початок травня і триває близько 2 тижнів. Саме в цей час варто брати фотоапарат та вирушати в Ужгород.

 

Італійський дворик(Львів)

Львів чарує. Саме тут можна потрапити однією ногою в Італію, випити бокал італійського вина та насолодитись моментами проведеними в затишній обстановці. Двір розташований в палаці Корнякта.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як розпізнати дефіцит цинку в організмі та чому він виникає?
Як розпізнати дефіцит цинку в орган... Життєво важливим мікроелементом для дорослих та дітей є цинк, який міститься в яловичині, курятині, рибі, яйцях, креветк...
Паска а-ля панетоне від Євгена Клопотенка (відеорецепт)
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Як вийти з Великого посту без шкоди доя здоров‘я
Як вийти з Великого посту без шкоди... Актуальне наразі питання, адже вже цього тижня завершується Великий піст. І якщо відразу накинутись на всі продукти, які...