11 речей, які потрібно встигнути зробити до кінця літа у Вінниці

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
12 серпня 2022

Літо – це свіжі емоції, враження, відкриття, цікаві події, зустрічі та знайомства, маленькі божевілля і великі плани. І хоч зараз літо не одне з найкращих, ми маємо зробити щось, щоб літо 2022 запам'яталосьне лише трагічними подіями війни....

Отож, щоб це літо запам'яталось чимось хорошим, публікуємо кілька підказок, що потрібно встигнути та куди піти до закінчення літа у Вінниці!

11 речей, які потрібно встигнути зробити до кінця літа у Вінниці

1. Влаштувати пішу прогулянку по Вінниці


Влаштуйте собі приємну пішу прогулянку звичними та рідними вуличками Вінниці та насолодіться літнім теплом нашого міста. Обов’язково зробіть селфі з скульптурами у різних куточках міста. 
  

  
Які місця обов’язково варто відвідати у Вінниці дивись тут!

2. Відпочити з друзями на вінницьких теплоходах

Обов’язково виділіть годинку та насолодіться унікальною прогулянкою по Південному Бузі на теплоходах Вінниці.

Прогулянку можна запланувати як вранці так і у вечірній час, щоб насолодитись літніми сутінками.
Тут ви зможете побачити неймовірні краєвиди.
  
Плануй прогулянку уже зараз і дивись графік теплоходів та вартість катання.

3. Прогулятись по Набережній Roschen та зустріти захід сонця 
Відколи запрацював Вінницький фонтан, жителі та гості міста полюблють не лише сам фонтан, а й звичайні спокійні прогулянки по відремонтованій Набережній. Тут можна і гарно відпочити з дітьми, адже облаштовані дитячі майданчики, можна посидіти спокійно, чи прогулятись біля хвиль рідного нам Південного Бугу. 
  

І хоча ввечері без традиційного уже і рідного для Вінниці фонтану Рошен тут нетак гамірно, не так романтично, але все ж!
Можна влаштувати собі та своїй половинці літній  romantic-вечір♥ і просто згадати, як добре було, коли працював фонтан, коли каплі прохолодної води вітромвідночило і бризкало по тілу під неймовірну музику шоу "Маленький принц"! Отак згадати , а потім гуляти по набережній до світанку, насолоджуючись вогнями міста.
  


4. Підкорити Вінницьке небо і загадати бажання


Цього року Вінницькому планетарію виповнилось пів століття. Цілих 50 років. Але програма, якою дивують відвідувачів, щороку цікавіша. Тому варто піти на екскурсію до вінницького планетарію з сім’єю, друзями чи коханими, відкрити для себе багато цікавого, а  головне, побачити падаючу зірку і загадати бажання.

5. Здійснити велопрогулянку по Вінниці або ж прогулянку на самокаті

На початку жовтня 2018 року у Вінниці заробив Nextbike - сервіс прокату велосипедів. Для того щоб по повній насолодитися поїздкою варто ознайомитися із станціями прокату, вартістю послуг тут.

Також взяти напрокат велосипед чи самокат і накататись досхочу можна у сервісі прокату Sky Life

6. Відвідати мотузковий парк 

Для любителів активного відпочинку у Парку Дружби народів на вас чекає 4 траси різного рівня складності, загальна протяжність яких – 350 метрів;
спеціальна квест-програма, аніматори і ще багато цікавого. Також цього літа відбулось довгоочікуване відкриття зіп-лайну

7. Відпочити на воді

Врятуватися від літньої спеки вам допоможе прогулянка на воді, а саме на човнах і катамаранах. Отож, Як? Де? і головне За скільки?  покататися  у Вінниці ви дізнаєтесь тут.

8. Відвідати "Вінницькі Мальдіви" чи Вінницькі Гаваї та відірватись на повну

Всього за 40 хвилин їзди від Вінниці, у Калинівському районі знаходиться село Черепашинці, де є озеро, яке схоже на заморські курорти. Неймовірно прозора, блакитна вода, скелясті береги, хвойна рослинність - усе, що потрібно для ідеального релаксу. Для бюджетного відпочинку кращого місця ніж Черепашинський кар'єр справді годі й шукати, особливо якщо найближчим часом потрапити до моря чи на закордонні курорти не вдасться. Вперед на відпочинок у Черепашинці!

 

Неподалік від Вінниці, у Жмеринському районі у селі Могилівка, є кар'єр з блакитною водою. Це справжній загублений шматочок раю на Вінничині, справжнісінькі Вінницькі Гаваї.
В 25 кілометрах від Вінниці в селі Могилівка, що в Жмеринському районі є  затоплений гранітний кар’єр з блакитною водою. Уже давно місцеві активісти для людей облаштували зону для відпочинку. Дізнавайся все про Відпочинок у Могилівці

9. Активно провести час у картинг-клубі

Отримайте максимум адреналіну у сучасному парку машин із унікальними трасами, які розробляли найкращі фахівці. Вартість послуг і розклад роботи дивіться тут.

   

10. Обрати мандрівку і вперед у подорож
Набридли робота, дім, будні, важкі новини?! Треба набратись позитиву, сили, підбадьорити себе у такий час! А як щодо поїздки кудись чи екскурсії?! Наші вінницькі туроператори пропонують багато цікавого навіть зараз! Отож обирай поїздку від туроператорів Вінниці на будь-який смак! Чи на море? Чи в гори? Чи на цікаву екскурсію!
Головне вперед за новими враженнями!☺

Подорожі та мандри - вони завжди залишаються в ваших спогадах на ...

11. Вірити в нашу ПЕРЕМОГУ та задонатити на ЗСУ
І не зважаючи ні нащо, продовжуйте вірити у нашу перемогу! Нізащо не сумніватись! Вірити, що разом ми сила, разом переможемо і все відбудуємо! Ми мусимо бути оптимістичними, веселими і гордими за своїх людей і землю. Перемога не буде легка, але вона точно буде.

 

Тобі також сподобається: 

Події по темі:
Коментарі до події (1)
  • Myroslaw V. Jartur 09 Липня

    а де 5-й пункт?)
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...
Комфортно й трендово: яке взуття взяти на весну–2024?
Комфортно й трендово: яке взуття вз... Новий сезон веде за собою й нові тренди. Це не означає, що ви маєте оновлювати весь гардероб. Але якщо подобається додав...
5 незабутніх спортивних подій, які варто не пропустити в березні 2024 року
5 незабутніх спортивних подій, які... Дізнайтеся про п'ять захопливих спортивних подій, які варто відвідати в березні 2024 року. Окрім цього, отримайте найсві...