Де у Вінниці можна здати новорічну ялинку на утилізацію

Афіша Вінниці
Автор:
Афіша Вінниці
06 січня 2023

Свята ще тривають, але вже час задуматись про те, що новорічне дерево потрібно правильно утилізувати, а не прости винести на смітник! 
Живі красуні з нами лиш на період свят. Аби не створювати “ялинкових кладовищ” біля будинків та на смітниках, розкажемо як і де утилізувати ялинки у Вінниці?! 

Де у Вінниці можна здати новорічну ялинку на утилізацію


У підприємстві "ЕкоВін" пропонують кілька варіантів утиліацїії ялинок:
  • можна залишити контейнерних сміттєвих майданчиках поруч з баком або у спеціально відведеному місці аоруч з вашим домом. Вивезення з даних майданчиків буде здійснено безкоштовно на замовлення вашої управляючої компанії (ОСББ, ЖЕК, тощо).

  •  можна залишити на базі підприємства "Вінницязеленбуд" за адресою вул. Максимовича, 24. Телефон для довідок: (0432) 61-15-72.

Вся деревина буде використана в якості палива для міських котелень, аби обігріти Вінницю.
Також новорічні ялинки будуть подрібнені та використані як підсипка шляхів на полігоні, а також частина буде використана в якості палива для котельні підприємства.

До речі, у минулі роки частину ялинок у гарному стані передавали вінницькому зоопарку, адже для деяких тварин зелені гілочки – смакота. Втім, цього разу представники звіринцю відмовилися від цієї послуги. Причиною тому називають поюбоювання, що теперішні ялинки можуть бути оброблені якимись небезпечними хімічними речовинами.

Події по темі:
Коментарі до події (1)
  • Яніна Ткачук 19 Січня

    Номер, який вказаний у статті не дійсний!!
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...