Україна зможе голосувати за себе на дитячому Євробаченні 2017!

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
24 листопада 2017

Україна зможе голосувати за себе на дитячому Євробаченні 2017! Вже зовсім скоро, 26 листопада пройде фінал пісенного конкурсу Дитяче Євробачення 2017 в Тбілісі, де Україну представить 12-річна Анастасія Багінська.

І цього року вперше у країн учасників з'явилася унікальна можливість підтримати свого кандидата на перемогу!

Україна зможе голосувати за себе на дитячому Євробаченні 2017!

Два місяця, а це складає практично весь період підготовки до дитячого Євробачення, конкурсанти 16-ти країн очікували самого головного моменту конкурсу - це опублікування змінених правил голосування. І самим великим сюрпризом став той факт, що з цього року, вперше в історії Євробачення, проголосувати можна буде за свою країну.

Але не все так просто! Для того, щоб це зробити, потрібно віддати свій голос мінімум трьом і максимум - п'ятьом учасникам інших країн. Голосування буде проходити онлайн на сайті Дитячого Євробачення - а відкрито в два етапи: 
  - перший – 24 листопада з 19:00 по 26 листопада до 16:59
  - другий етап - 26 листопада, одразу після онлайн виступу останнього учасника.

Ця новина сколихнула абсолютно всіх учасників конкурсу і, звичайно, представницю України: «Це так здорово, що відкрилася можливість такої рідної підтримки! Мені надіслали свої слова підтримки Діма Монатик, Джамала, Алеша, Потап, група Open Kids. Українські влогери і ведучі, з задоволенням говорять про мою участь у конкурсі і всіляко закликаю підтримати мене голосуванням! Що ще може бути краще? Але найважливіші дні попереду і звичайно, я буду сподіватися на підтримку своєї країни! А зі свого боку, зроблю все можливе, щоб привезти перемогу!», - коментує свою участь і реакцію на зміни конкурсних правил, учасниця з України, Анастасія Багінська.


Подивіться виступ учасників і нашої представниці, Анастасії Багінської, якій випала можливість виступати під номером 11 в режимі онлайн, ви зможете тут

Анастасія Багінська перемогла у національному відборі до Дитячого Євробачення з композицією "Не зупиняй" і саме з нею вона представлятиме Україну на міжнародному конкурсі "Дитяче Євробачення", який відбудеться у Тбілісі: 

Також, щоб не забути і обов'язково підтримати свою країну, підпишіться на сторінку Анастасії та вам обов'язково про це нагадають 24 і 26 листопада.
Давайте підтримаємо Україну!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...