Як зареєструватися на фавбет - детальна інструкція

Favbet
Автор:
Favbet
06 січня 2023

Настав твій час примножити капітал з вітальним пакетом від Фавбет. Реєструйся на favbet та хапай 4500 гривень на депозит для ще більших можливостей в азартній сфері.

Як зареєструватися на Фавбет і отримати 4500 гривень на рахунок

Фавбет - це ліцензійний портал, який працює з дозволом КРАІЛ. Український віртуальний клуб передбачає безліч переваг для українських гемблерів, тому реєстрація на ньому є дійсно гарною ідеєю. Підтвердити це можливо не лише через огляд контенту, відгуки інших клієнтів, але й вітальний пакет. Реєстрація на favbet передбачає нарахування до 4500 гривень на рахунок новачкам.

Як зареєструватися на фавбет - детальна інструкція

Як створити аккаунт та отримати гроші від адміністрації?

Правила бонусної програми зафіксовані в розділі “акції” на офіційному порталі. Бонусна пропозиція для новачків з можливістю отримання до 4500 гривень актуальна вже досить багато часу. Ймовірно найближчим часом вона залишиться, тому ви можете створювати аккаунт та насолоджуватися запуском ігрових автоматів без ризиків.

Реєстрація на favbet: інструкція

Створити обліковий запис у віртуальному клубі ви зможете лише за умови, якщо раніше не реєструвалися на порталі. Якщо ви втратили доступ до аккаунта, можливо його відновити, проте повторно ви не зможете отримати реєстраційний бонус.

Долучатися до азартного софта з реальними виплатами грошей можливо можуть повнолітні гемблери від 21 року. Для підтвердження віку ви маєте прикріпити скан паспорта. Для створення аккаунта потрібно виконати наступні кроки:

  • перейти в розділ реєстрації через кнопку, яка розміщена в правому верхньому кутку;
  • обрати країну. Україна автоматично визначена на цій сторінці, проте з переліку ви можете визначити й іншу;
  • ввести номер мобільного телефону, який далі ви маєте підтвердити;
  • зазначити електронну пошту;
  • ввести пароль від 8 до 14 символів;
  • визначитися з валютою. Серед запропонованих є гривні та іноземна валюта. За замовчуванням встановлені гривні;
  • прописати промокод;
  • підтвердити ознайомлення з політикою віртуального клубу.

Далі потрібно буде пройти верифікацію. Вона передбачає прикріплення скану паспорта. Ви додаєте якісне фото в своєму кабінеті, після чого його перевіряє адміністрація.

Бонус на депозит: як скористатися

Всім новачкам пропонують відразу два заохочення після реєстрації та внесення від 100 гривень. Розглянемо детальніше умови нарахування бонусів:

  • 500 гривень клієнтам нараховують для ставок без ризиків. Користувачі можуть укладати парі на цю суму, примножуючи свій капітал без потенційних ризиків. Потрібно додатки події до купону, активувати “ставку без ризиків”. Якщо ставка програла, ви отримуєте гроші назад на депозит. Ставки можливо робити протягом 10 днів після нарахування пропозиції;
  • для ігрових автоматів можна отримати до 4000 гривень. Максимальна виплата визначається як 100% від суми внеску. Навіть якщо ви внесли більшу суму, понад 4000 гривень ви не зможете отримати.

Бонуси нараховують лише на той гаманець, який ви використовували при поповненні депозиту.

Події по темі:
Коментарі до події (2)
  • Aleksandra Marcin 16 Січня

    .........Hello viewers My purpose out here today is to share this article to the world about how Doctor Robbinson helped me in getting back my husband because my dream was to have my husband back in my life, and live happily with him.. He requested a specific love spell for me and my husband, and I accepted it. And this powerful spell Vessel began to work his magic. And 48 hours after this spell Vessel worked for me, my husband called me back for us to be together again, and he was remorseful for all his wrong deeds. My spell is working because guess what: My husband is back and we are making preparations on how to go to court and withdraw our divorce papers . This is a miracle. Thank you Dr Robbinson for your powerful spells. Words are not enough.



    if any one here need help to fix his or her marriage/relationship your solution is here

    Dial: +12267705795 or

    Email: [email protected]

    Andrey Gur Aleksandra Marcin 27 Червня

    How is it related to this post? You are probably a bot
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...