Астролог передбачив дату кінця епідемії коронавірусу

Афіша МоєМісто
Автор:
Афіша МоєМісто
29 березня 2020

Астролог Влад Росс стверджує, що кінець епідемії припаде на квітень, а в світі ситуація скоро стабілізується. Чи передбачали зірки епідемію та чого чекати далі, у ексклюзивномі бліц-інтерв’ю.

Астролог передбачив дату кінця епідемії коронавірусу

Багато астрологів виявляється знали, що 2020 й рік буде неймовірно турбулентним, складним. Так, в цьому році відбудеться шість затемнень, на два більше, ніж зазвичай. Таке буває вкрай рідко.
Зірки передбачали появу коронавірусу?

Так, особисто я говорив про це ще в 2019 році, роблячи прогноз на рік нинішній. Попереджав, що важким буде січень. Зійшлися дві планети, несучи масштабні нещастя для Землі. Це Плутон і Сатурн. Плутон – це символ пекла, бога підземного царства Аїда. Я говорив, що може постраждати дуже багато людей. Власне, це і сталося.

Але додам ще, що ситуація могла бути набагато гіршою. І жертв більше. Але уряд Китаю дійсно зробили все від них залежне, щоб зменшити поширення вірусу.

Ситуація буде погіршуватися або поліпшуватися?

Розбіжність Плутона і Сатурна починається в кінці лютого – початку березня. Це означає, що епідемія піде на спад. Але небезпека залишиться, поки Меркурій в Рибах. Риби – це як раз про хвороби, які поширюються повітряно-крапельним шляхом. Це не тільки коронавірус, але й будь-який грип.
А як тільки Меркурій перейде в знак Овна, коронавірус піде. Це станеться у середині квітня. До кінця квітня люди почнуть приходити в себе, стане зрозуміло, що цей вірус не такий небезпечний, як зараз здається.

Корисно: Список лікарів, які безкоштовно консультують онлайн

Кажуть, епідемію передбачала Ванга…

Так, вона передбачала, що в 2020 році “жовта хвороба може перетворитися в глобальну”. І що порятунок від неї прийде за три місяці, тобто в квітні.

Власне, інформація Ванги й інформація зірок дублюються.

До речі, є ще один нюанс. Найголовніше, що цей вірус боїться тепла. Як тільки температура підніметься до 15 градусів – все.

Зауважте, що у південних країнах немає епідемії, хоча на тому ж острові Балі завжди відпочиває багато китайців. Тому, якщо у мене запитують, куди зараз можна подорожувати, я раджу теплі країни. Сейшели, південні острови, Єгипет.
Але в квітні тепло буде і у нас. І в травні ми будемо тільки згадувати про цю велику заразу.

Читайте також:
           • Коронавірус: Як лікуватись в домашніх умовах 

Чи зачепить епідемія українців?

Епідемія більше торкнулася країн під знаком Козерога і Стрільця. Тому сильно зачепило Китай, який під знаком Козерога та Італію, яка під знаком Стрільця..
А Україна під знаком Тельця, тому у нас непередбачених і складних ситуацій чекати не варто.

Що кажуть про Пандемію інші астрологи?!

Астролог Анжела Перл  пророкує, що після пандемії коронавируса і фінансової кризи збанкрутують багато мільйонерів. Справа в тому, що той же з'єднання планет, яке викликало коронавірус, називають і "аспектом мільйонерів".

У той же час, багато людей розбагатіють під час пандемії коронавируса, пророкує Анжела Перл. Вона впевнено заявляє, що коронавірус закладе новий порядок життя на багато років вперед.

Крім того, астролог каже, що в кінці вересня може відбутися другий спалах коронавируса і триватиме вона до кінця року.
 

А ось астролог з ОАЕ Ачарья Сандип Бхаргава вважає, що стабілізація настане лише після 11 травня.

Індуїстський астролог Упендра Шастрі розгледів початок пандемії коронавируса ще 5 листопада минулого року, коли Юпітер увійшов в будинок Стрільця. Тепер Юпітер знаходиться в будинку Козерога і пробуде там до 30 червня. Лише після цього можна буде розраховувати на послаблення пандемії. Тоді ж на думку Шастрі з'явиться і ліки.

Також варто перевірити:
Тест: Які у тебе шанси заразитись коронавірусом

Події по темі:
Коментарі до події (7)
  • Mr. Coock 25 Березня

    Під знаком ху*ця. Ідіоти редактори які публікують антинаучний маразм.

    Місце астрології на помийці історії.
  • Nataliia Kucherenko 24 Березня

    Це чучело нам ще про зелю розповідало, що буде процвітаніє тому що в призвіще є корінь Зелень, а це колір доллора. Воно дурне не всю голову
  • Владимир Мономах 23 Березня

    Аде він був цей астролог, коли вірус тільки починався?! Чому не попереджав людей? А зараз ми і без астрологів знаємо все.
  • Auto Alix 23 Березня

    Бред сивої кобили.Ну і в нього прогноз буде і небуде.шо скажеш повний придурок
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Гіроскутер: сучасний транспорт майбутнього
Гіроскутер: сучасний транспорт майб... У наш час технології швидко розвиваються, і з кожним роком з'являється все більше інноваційних пристроїв, які полегшують...
10 кращих хітів виконаних українською
10 кращих хітів виконаних українськ... Рідна мова - така солов'їна і милозвучна. Нас навчили слухати російське, бо воно "краще". Та хіба ж так? Просто своєму н...
Цікавий тест на знання української мови. Перевіряємо свої знання!
Цікавий тест на знання української... Із 16 січня 2021 року вся сфера обслуговування перейшла на українську мову при спілкуванні з клієнтами й відвідувачами,...