Файне місто: чим живе другий день фестивалю

Шпікула Таня
Автор:
Шпікула Таня
26 липня 2019

На другий день фестивалю більшість людей уже заселилися, встановили намети, облаштовують побут, вивчають локації, беруть участь в різноманітних іграх, відпочивають та готуються до вечірнього open air, аби відірватись під драйвову музику улюблених гуртів.

Файне місто: чим живе другий день фестивалю

Цьогоріч на фестивалі встановлено 7 сцен, які поділені за різними музичними напрямами, це: light, main, ufo, reggae і dark stage, амфітеатр та паб Кайфанемо. На кожній з них панує своя атмосфера. Жоден учасник фестивалю не буде нудьгувати, кожен знайде «свою» музику.  

Любителі екстремальної важкої музики приїжджають на файне заради Дарк Стейдж. Лайт Стейдж  - це ненав'язлива атмосфера з акустичними виступами рок брендів, тут гості фесту зможуть потанцювати, насолодитися музикою від українських та зарубіжних виконавців. Мейн Стейдж - головна споруда фестивалю, саме тут файні люди зустрічаються з хедлайнерами фестивалю. Реггі Стейдж - це храм фестивалю, саме тут панує своя атмосфера з кращими селекторами протягом всього фестивалю.

 

А якщо ти захоплюєшся кіно, літературою чи обожнюєш слухати історії мандрівників, хочеш почути цікаві лекції та пройти різноманітні трейнінги, тоді радимо завітати в місцевий амфітеатр. Кожної ночі усі охочі можуть переглянути кіно під відкритим небом. 

Цьогоріч на фестивалі Файне місто 2019  уже вдруге проходять реслерські бої. Кращі реслери демонструють свої вміння у запеклих двобоях. Також на території фесту є спортивний парк, де вільні люди можуть зіграти баскетбол, пляжний волейбол, футбол та охолонути в басейні. Якщо ти з тих, хто хоче познайомити з іноземними гостями, дізнатись більше про їхню культуру та історію, тоді запрошуємо в інтелектуальний район міста -  Кембрідж.

Нудьгувати відпочивальникам не прийдеться, тут кожен знайде безліч розваг для душі.

Фотозвіт вечірніх виступів

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як розпізнати дефіцит цинку в організмі та чому він виникає?
Як розпізнати дефіцит цинку в орган... Життєво важливим мікроелементом для дорослих та дітей є цинк, який міститься в яловичині, курятині, рибі, яйцях, креветк...
Паска а-ля панетоне від Євгена Клопотенка (відеорецепт)
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Як вийти з Великого посту без шкоди доя здоров‘я
Як вийти з Великого посту без шкоди... Актуальне наразі питання, адже вже цього тижня завершується Великий піст. І якщо відразу накинутись на всі продукти, які...