Найкращі бюджетні планшетні ПК: ТОП-2024

ctrs.com.ua
Автор:
ctrs.com.ua
11 квітня 2024

У скрутні часи далеко не кожен українець може дозволити собі придбати планшет верхнього класу. Втім, впадати у відчай не варто. На ринку є десятки недорогих моделей, що працюватимуть протягом тривалого часу і відмінно підходять для роботи, навчання та мультимедійних розваг. 

Ми підготували рейтинг найкращих, на наш погляд, варіантів із погляду співвідношення функціональності та доступної вартості. У нашому ТОПі переважно представлені девайси від лідерів індустрії. 

Найкращі бюджетні планшетні ПК: ТОП-2024

1. Apple iPad Air 4

Це не остання на сьогодні модель у лінійці, проте вона й досі користується популярністю у користувачів. Стильний і продуктивний планшет Айпад із підтриманням фірмових стилусів та поміркованою ціною. 

Такий універсальний пристрій є відмінним варіантом для широкого спектру завдань: дизайну, роботи із документами, перегляду відео, ведення сторінок у соцмережах, тощо. Варто зазначити, що планшети від Apple,зазвичай, зберігають актуальність протягом мінімум 3-4 років. 

2. Samsung Galaxy Tab A7

Цей девайс, оснащений 10,4-дюймовим екраном, є одним із найкращих у своїй категорії. На вибір покупців доступні дві конфігурації оперативної та постійної пам'яті, а також три варіанти забарвлення корпусу: золотий, сріблястий і сірий. 

Гідну продуктивність забезпечує процесор серії Snapdragon, ємна батарея гарантує тривалий час роботи на одному заряді. Додатковими перевагами є можливість збільшення об'єму постійної пам'яті, аудіосистема із чотирма гучними динаміками та наявність роз'єму 3,5 мм. Відмінне рішення для повсякденного використання.

3. Microsoft Surface Go 3

Компактний і легкий пристрій для використання під час подорожей. За умов повного заряду вбудований акумулятор дає змогу пропрацювати до 12 годин у звичайному режимі використання (вебсерфінг, спілкування в месенджерах, робота в простих застосунках). 

Дисплей відтворює чітке та барвисте зображення, його діагональ є достатньою для зручної організації робочого простору. Продуктивність центрального чіпсету з інтегрованим графічним ядром підходить для роботи в браузері та перегляду файлів мультимедіа, однак для геймінгу і 3D-моделювання її не вистачить.

TFglP04MFCj3oUn2rRSOaAb5eHaZ5H9hjU0dFhBf8sCVcEJj5fxITfybC7vJA82MMxbYRH-SXo94y8siIrOfzcwymrCB5dTu4spiohuI9OnktFLDkGGNmK8BMM4oAObaw0-JOkamW2PRBkQblHbjmcs

4. Apple iPad (2021)

Ще один планшет у нашому ТОПі від техногіганта із Купертіно. Це доволі потужна модель для базового графічного дизайну і зручного виконання завдань із навчання. Його зовнішній вигляд може вбачатися дещо старомодним, однак баланс обчислювальної потужності та вартості дійсно є отпимальним. Важливою перевагою є зворотня сумісність з Афйонами, Макбуками та іншими гаджетами «яблучної» екосистеми.

5. Lenovo Tab P11 Plus

Завдяки вражаючій автономності цей компактний планшетний ПК є справжньою знахідкою для використання за межами власної оселі. Його батарея дає можливість пропрацювати без підзаряджання майже добу, а в операційній системі доступні корисні Android-застосунки. Модель Tab P11 Plus є відмінним рішенням для тих користувачів, яким доводиться часто подорожувати. 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...