Серіали, які вийдуть у 2022 році

Моємісто
Автор:
Моємісто
02 січня 2022

У 2022 році з’явиться кілька грандіозних серіалів. По-перше, повертаються такі стрічки, як «Ейфорія» і «Гострі картузи», яких ми чекали не один рік. Ну а по-друге, є хороші новини для прихильників фентезі: у 2022 році вийде приквел «Гри престолів» і серіал за мотивами фільму «Володар перснів», а це означає, що нас чекають епічні битви та ефектні декорації.

Серіали, які вийдуть у 2022 році

«Ейфорія»

«Коли ти молодший, все здається вічним, — каже Ру у виконанні Зендаї в тизері другого сезону „Ейфорії“. — Але в міру того, як ви стаєте старшими, починаєте розуміти, що немає нічого постійного, і всі, кого ви любите, можуть піти». Ми чекали на другий сезон «Ейфорії» майже два роки — і, судячи з трейлеру, він виправдає наші сподівання.

Другий сезон сфокусується на наслідках непростого розриву Ру й Джулс. Нещодавно Зендая дала інтерв’ю британському Vogue і розповіла про роботу над новим сезоном: «Я можу зрозуміти Ру і її досвід лише до певної міри, і тоді мені доводиться зважати на досвід режисера Сема Левінсона. Він був наркоманом багато років у підлітковому віці. І він чистий з 19 років. Це те, що обнадіює. Так, ми справді показуємо всі ці похмурі штуки — особливо в другому сезоні, що розбиває мені серце через Ру, — але є проблиск надії, бо я знаю, що вона — альтер его Сема».

«Все те незриме світло»

Netflix взялися за екранізацію одного з найгучніших романів останніх років — «Все те незриме світло» Ентоні Дорра. Книга описує події під час Другої світової війни й оповідає про випробування сліпої французької дівчинки й німецького хлопчика, які намагаються вижити в умовах війни. У 2015 автор отримав за цей твір Пулітцерівську премію. Netflix перетворили книгу на мінісеріал, а продюсує екранізацію Шон Леві, який зняв такі гіти, як «Ніч у музеї» й «Рожева пантера».

«Гострі картузи»

У новому році нас чекає, на жаль, останній епізод улюбленої для багатьох гангстерської саги «Гострі картузи». За словами Стівена Найта, шоу «повернеться гучно», а бандити зазнають «надзвичайної небезпеки» в останньому сезоні. Сюжет розгортатиметься в період з 1934 року, і все буде ще гірше. Герої знову стикнуться з нацистами, напруга підсилиться, а Томмі Шелбі знов опиниться в центрі подій.

«1899»

«Дорогою на новий континент група переселенців різного походження помічає корабель, що дрейфує в морі» — так звучить сюжет нового серіалу «1899» від авторів заплутаної містичної «Пітьми». Одна з головних тем «1899» — європейська імміграційна криза, а герої стрічки намагатимуться перебратися з Європи до Америки. Серіал покаже Netflix на початку 2022 року.

«Будинок дракона»

«Будинок Дракона» — приквел суперпопулярного гіта HBO «Гра престолів». Події в ньому відбуватимуться за довгих 200 років до того, що було показано у фіналі «Гри престолів». Сюжет розповість про «Танець Драконів» — громадянську війну, до якої призвела криза між двома гілками будинку Таргарієнів. Війна триватиме між принцесою Рейнірою Таргарієн і принцом Ейгоном Таргарієном, які одночасно оголосили про свої права на Залізний трон... Головну чоловічу роль зіграє Метт Сміт, відомий за роллю принца Філіпа в «Короні».

«Kings of America»

«Королі Америки» — масштабний проєкт Netflix, що розповість про гучний судовий позов проти компанії Walmart. У центрі — історії трьох впливових жінок, життя яких було нерозривно пов’язане з найбільшою у світі компанією: спадкоємиці Walmart, незалежної керівниці, а також продавчині Walmart, яка наважилася боротися з гігантом роздрібної торгівлі Америки. Головні ролі зіграють Гленн Коуз і Емі Адамс.

«Володар перснів»

Новий амбітний проєкт Amazon Prime — серіал за мотивами «Володаря перснів». Цей проєкт стане найдорожчим серіалом в історії: знімання тільки першого сезону обійшлися Amazon приблизно в пів мільйона доларів — тоді як перший сезон «Гри престолів», наприклад, коштував близько 100 мільйонів. Події серіалу відбуватимуться в другій епосі Середзем’я, за тисячі років до того, як Більбо Беггінс знайшов Перстень, а Фродо почав свою подорож до Фатальної гори. Як і в разі з трилогією Пітера Джексона, яка здобула «Оскара», більшу частину подій знімали в Новій Зеландії, а прем’єра першого епізоду має відбутися 2 вересня 2022 року.

«Королева Шарлотта»

Втішні новини для всіх фанатів серіалу «Бріджертони»: у 2022 році Netflix випустять мінісеріал про юність королеви Шарлотти (її в серіалі зіграла харизматична Голда Рошевель). За словами творців, у серіалі розкажуть історію походження королеви Шарлотти, також покажуть юну Вайолет Бріджертон і юну леді Денбері. Над шоу працюватиме Шонда Раймс, яка спродюсувала «Бріджертонів».

«Клуб опівнічників»

Якщо ви любите містичні трилери й обожнюєте розгадувати загадки, то не проґавите нового проєкту Netflix «Клуб опівнічників». Події серіалу відбуваються в госпісі в Роттердамі: група смертельно хворих підлітків влаштовує нічні зустрічі, на яких діти переповідають одне одному страшні історії. Ба більше, герої домовляються: хто помре перший, спробує з потойбіччя сконтактувати з друзями.

 

 

 

 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Без яєць, з медом чи шоколадом: прості рецепти пасок
Без яєць, з медом чи шоколадом: про... Паска – одна з головних страв на великодньому столі. Ми зібрали для вас нові та перевірені рецепти. Тут є рецепт корисно...
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Весняна мода 2024: практичність і романтика
Весняна мода 2024: практичність і р... Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінн...