Львове, зустрічай: ТОП-3 музичних фестивалів цього літа

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
03 червня 2021

Літо - найкраща пора для гучних фестивалів просто неба. Улюблена музика, драйвова атмосфера та смачні частування - саме час планувати свій відпочинок на найближчі місяці. Тож ловіть ТОП-3 музичних фестивалів, на яких варто побувати цього літа у Львові та області. 

Львове, зустрічай: ТОП-3 музичних фестивалів цього літа

1. Фестиваль Зашків 2021

Усіх запрошують на п’ятнадцятий молодіжний патріотичний фестиваль "Зашків". Його влаштовують з нагоди дня народження полковника Євгена Коновальця. Для гостей підготували насичену розважальну програму. Тож сумувати точно не доводеться. 

Коли: 18-20 червня. 

Де: село Зашків, Львівська область.

2. Джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest 2021 

Для справжніх поціновувачів джазу! Зустрічайте Міжнародний джазовий фестиваль - Leopolis Jazz Fest 2021. На Вас чекають багато музичних сюрпризів та крутих несподіванок. Фестиваль пройде з дотриманням всіх карантинних норм.

Коли: 24-28 червня.

Де: на площі Ринок, у подвір’ї палацу Потоцьких та на сцені імені Едді Рознена у Парку культури. 

3. Фестиваль Zaxidfest 

На Вас очікують неймовірні виступи музикантів на лоні розкішної природи. Кілька десятків іменитих музикантів з усього світу та шалений драйв - Ви проведете незабутні вихідні! 

Коли: 27-29 серпня.

Де: с. Родатичі, Львівська область. 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!